Kerusi ini kosong.

righthanded linda aka konda


Ini mungkin kisah klasik

'babe,bole tak ajar aku men piano?'
'ko nk men piano wtpe?' 'ala,aja jela,plz..plz' dgn mke mengharap.
'yela-yela,ptg kang kt jumpe kt blik piano k'
'yay! Ok. Aku nk blaja lagu mimpi yg sempurna bley x?'
'hish! Xd lagu laen ke'
----
Perjalanan ke kolumpo,dlm bas
'babe,aku duk sblh ko ek'
'haih,kn byk lg kursi len'
'bole ke x?'
'hum duduk jela'
'ko nk coklat?'
'xnk la,aku xske coklat'
'ei sdp coklat ni,rase ah'
'mkn la. Ei ape la die ni mkn comot. Bersepah'
-----
'babe, tlg sikat kn rmbot aku ley x?'
'hum,meh cni. Mane sikat nye'
'nah, weh ko pndai x wt dendan?'
'cmne wt dendan?'
'jap. Haha cmni ke wt dendan,mane aku pndai la'
'haha,ni bkn dendan,ni serabai'
----
'babe,jom kua, aku serabot la'
'gi ane?'
'mane2 la,tensen la'
'hum jom' apsal neh'
'aku gado ngn kwn aku,aku match maker kn kwn aku ngn kwn aku yg sorang lg ni,tibe2 kwn aku yg sorang lg ni mintk pts sbb xley lupekn aku.gile ke ape,tah bile aku becinte ngn die tah,tuptap kwn aku ni xnk kwn aku.xpasal je'
'tula ko,len x jgn nk pandai2'
----
'babe,tumpang gi skola,beskal aku pancit la'
'hum,lg 15 aku dtg'
'babe,ujan,bwk payung jmpot aku eh,payung aku adk aku gune g tadika'
'hum ok,siap la'
----
'woit,kua la,aku kt lua umah ko ni'
'sape suh ko dtg'
'dahla 2,xd maknenye duk dlm umah sorang2, gelap2 tu,makin teruk kang,jm aku tman,kt g air terjun.tu ah,kecik2 org kate jgn becinte.dgl,bl pts ni la jd nye'
----
'dah senje neh,jom blik'
'hum jm jalan2 sblm blik,kt tgk sunset'
'weh,jaoh da neh jalan,pnt la'
'ko da ok ke? Xfrust da?'
'tahla ok kot'
'meh aku dukung'
'gela!aku brt la wey'
'cpt la,nk ke xnk'
'hehe.yes!'
----
'apsal xreply msg aku ni. Nape xd org jwb kol neh.haih'
'kol umah la'
'hello,askum makcik, Babe ada?
'hum ni sape ni?'
'linda ni mkck'
'astagfirullah, linda,kamu taktaw ke, Babe bru meninggal semalam,brah hati'
'hah?!!' (pengsan)

----
Babe, ko ada hulurkan tangan setiap kali aku memerlukan.
Ko pinjamkan bahu untuk aku menanges ditinggal orang tersayang
Tapi,hari ini,ko tinggal kan aku menangis tanpa bahu untuk aku bersandar.
Semoga tuhan mecucuri rahmat ke atas rohnya,
Alfatihah.
-aku akhirnya
kehilangan sorang kwn lg-

This entry was posted on Thursday, June 04, 2009 . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

6 comments

sangat sedey kehilangan sesorang dalam idup kita..

doakan utk dia k.

yep..:'(
doakan..
ini yang ke-2
huhu
wut eve it is, life must goes on..rite

hargai sesiapa yg kita ada sblm kita t'lambat tuk mghargai mereka.

yep..
selagi kita ade mereka untuk dihagrai..
n
selagi kita ada untuk menghargai
n
selagi ada rasa untuk menghargai..

mungkin satu masa kita akan kehilangan semua itu