bf/gf vs bestfren???

righthanded linda aka konda

1st of ol...kite sume taw...ramai org ade boy/gurlfren...almost sume dari kite ade...and almost of them pon ade thier own bestfren..penah tak kite rase kite kite susah nak bahagikan mase antara bf/gf and bestfren..penah x bf/gf korang marah/ bising2 mase korang hang out ngn bestfren korang..honestly asking u, between bg/gf and bestfren mane lagi happy bile bersame.....mesti jawapan korang ade yg bf/gf and ade yg bestfren..kekompiusan berlaku bile species bf/gf ni xdapat nak masuk ngn bestfren korang, or bf/gf korang ni nak mase lebey ngn korang or bf/gf korang ni takot korang ni ade ati kat besfren korang (in case besfren korang tu lain jantina la kan) dlm erti kate lain nye= jalous la...pada aku...bf/gf kite ni kene ade tolak ansur..kalo die xpecaye kite ngn besfren kite, try to addapt ngn besfren pasangan tuh..coz dari situ kite baru taw seikhlas mane besfren tuh ngn pasangan...n bf/gf pon kene la bg peluang pasangan tuk hang out ngn besfren depa..xkan 24 jam nk berkepit..yg lg xley blah siap bawak lari gf/bf lari sane sini so that depa xdapat jumpe besfren..xley la camtu...coz konon la 1 ari nanti korang ter-clash..haaaa mase tuh baru taw terkial2 nak cari kawan...tp lg happening bile bf/gf tuh ley masuk n ley hang out sekali ngn kwn2 bek pasangn..camtuh baru ngam beb...sempoi jer...to all bf/gf...jgn la selfish sgt terhadap pasangn, sian kat die...die pon ade kawan (korang nak ke pasangn tuh tipu korang juz tuk jumpe besfren depa?)...n to all bestfren..pandai2 la cari mase nak hang out ngn bf/gf org..jgn la sampai tip2 hari/malam nak hang out..per cer lak ngn bf/gf depa..melangok la sowang2..hehe..n last pesan aku..to all bf/gf...jd la besfren kpd bestfren gf/bf kowang..aku pecaye hidop kowang akan lg happy..adios....

This entry was posted on Monday, November 17, 2008 . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

4 comments

org macam tu..baik kasi letak dalam kandang *&^& jer...biar dia berkepit daam kandang tuh...

thumbelina :setuju dari pihak mane tuh bf/gf kew bestfren? hehe

hint dari perihal : kalo ko ade kat sini mesti dah ade org yg kene *&^& dari ko kan..hakhak

sbnrnya..xyah letak dlm kandang tu pn, dia reti balik sendiri..
home sweet home kan?