Boy - Sayang Gila

righthanded linda aka konda

aku nak cari lagu neh..new release dari boy..lagu indon (kot).byk kali denga dalam era.aku check kat internet xde yg kasi download free..sesape ade,gitaw aku nak download kat mane ek....

Bukannya senang untuk ku jatuh cinta
Sudah banyak hati anak dara kecewa
Aku takut diikat janji setia
Selagi tak rasa yakin dengan cinta
Tapi sejak kau
Ku berubah
Rimau gagah jadi lemah
(Korus)
Percaya ke tahap cinta ku kini sayang gila pada mu
Tak pernah ku merasa begini pada pacar lama ku
Percaya ke tahap cinta ku kini sayang gila pada mu
Pasti aku lemah lutut sekiranya ada engkau menyebut
bahawa kau juga rasa sayang gila pada ku
Dahulu ku pentingkan kebebasan
Kini sunyi seminit pun tak tahan
Sebelum ini ku lari dari cinta
Kerana tak mahu bermain jiwa
(Repeat korus)
Engkau sayang gila pada ku
Rimau gagah jadi lemah
(Repeat korus)

p/s: thanx to cik kelisa coz perkenalkan aku lagu neh..haih~~ lame nye kamu pegi..bikin hati windu saja..huh..LoL~~

This entry was posted on Wednesday, February 18, 2009 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

5 comments

haaa? apee?? awak rindu sapa??
dia pun nak hibernate jugak kot..

opps! ;)

thumble: hehe..hibernate kat sekayu..bley?
hehe

hint: yeke?(T_T)..ala..tensen nye..ade 1 tuh ley donlod tp kn bayo plak..huhu

kan da dapat?

ko nk nyanyi lagu nie tuk sapa eek?

tuk diri sendiri ke?

hehe

;P

hehe
kalo tuk sendiri kene tuka la "anak dara" jadi anak teruna..
bley..??
hehe
saje2 jela..coz rituh cik kelisa asek nyanyi jew..
tuh yg aku rase nak cari jew tuh..
hehe